Werkgeversverklaring opstellen

  • ✓ Voor zzp’ers en mkb’ers
  • ✓ Vast bedrag per boekjaar
  • ✓ 100% Gedigitaliseerd

Stuur een e-mail +31 35 698 19 74

Home » Werkgeversverklaring opstellen

Werkgeversverklaring laten opstellen

Wilt u een werkgeversverklaring opstellen, maar weet u niet goed hoe u dit moet doen? Dan helpt Wico Groep u graag. Wij zorgen ervoor dat uw werkgeversverklaring aan alle wettelijke eisen voldoet en duidelijk is voor uw werknemers. Ook kunnen wij arbeidsovereenkomsten voor u opstellen en uw salarisadministratie verzorgen. Dan heeft u meer tijd over voor datgene wat u het liefst doet: ondernemen.

Werkgeversverklaring laten opstellen door een specialist en meer administratieservice

Uw werknemers vragen soms om een werkgeversverklaring, bijvoorbeeld wanneer zij een huurovereenkomst willen tekenen of een hypotheek gaan afsluiten. U bent verplicht deze verklaring te geven, maar wij begrijpen dat u als ambitieuze ondernemer uw tijd liever aan iets anders besteedt. Daarom stellen wij graag de werkgeversverklaringen voor u op. Dan krijgt u gegarandeerd werkgeversverklaringen die aan alle wettelijke eisen voldoen. Daarnaast kunnen wij ook de volgende administratieve zaken voor u verzorgen:

 

Vragen? Wij helpen u graag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Minder administratie, meer tijd voor ondernemen

Wij helpen u graag met het opstellen van uw werkgeversverklaringen. Dan heeft u meer tijd om uw onderneming te leiden en te verbeteren. Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 035 – 698 19 74 of e-mailen naar info@wicogroep.nl. Wij voeren graag een persoonlijk en vrijblijvend informatiegesprek met u op ons kantoor in Eemnes.