Arbeidsovereenkomst opstellen

  • ✓ Voor zzp’ers en mkb’ers
  • ✓ Vast bedrag per boekjaar
  • ✓ 100% Gedigitaliseerd

Stuur een e-mail +31 35 698 19 74

Home » Arbeidsovereenkomst opstellen

Eenvoudig uw arbeidsovereenkomst laten opstellen

Wilt u een arbeidsovereenkomst opstellen? Hierbij moet u rekening houden met diverse administratie- en belastingzaken. Wico Groep is expert op deze gebieden en maakt graag uw arbeidsovereenkomsten. Ook het opstellen van loonstroken en jaarrekeningen kunt u aan ons overlaten. Zo kunt u zich als gedreven zzp’er of mkb’er volledig richten op het ondernemen.

Een arbeidsovereenkomst laten opstellen door een specialist

Het opstellen van een arbeidsovereenkomst kan een heel karwei zijn. De eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden veranderen regelmatig. Wij begrijpen dat u niet altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. U richt zich immers vooral op het dagelijks leiden van uw onderneming en dan schieten administratieve zaken zoals deze er wel eens bij in. Om in de toekomst problemen met werknemers en de belastingdienst te voorkomen, is het opstellen van duidelijke en juiste arbeidsovereenkomsten echter wel van groot belang. Daarom doen onze experts dit graag voor u. En bij ons kunt u ook terecht voor:

Vragen? Wij helpen u graag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Profiteer van onze kennis en onderneem zonder zorgen

Het opstellen van uw arbeidsovereenkomst is voor ons geen enkel probleem. Wij doen dit graag voor u. Dan kunt u zich bezighouden met de core business van uw onderneming. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Bel dan naar 035 – 698 19 74 of stuur een e-mail naar info@wicogroep.nl. Op ons kantoor in Eemnes voeren wij graag een vrijblijvend informatiegesprek met u.