✓ Voor zzp’ers en mkb’ers
✓ Vast bedrag per boekjaar
✓ 100% Gedigitaliseerd

Home » Aangifte loonbelasting

De loonbelasting aangeven

Aangifte van de loonbelasting doen kan ingewikkeld zijn. U krijgt dan immers te maken met allerlei heffingen en kortingen die ook vaak ieder jaar veranderen. Wij begrijpen dat u als ondernemer uw tijd liever ergens anders aan besteedt. Laat de aangifte van uw loonbelasting daarom uitvoeren door een expert van Wico Groep. Wij zorgen ervoor dat de aangifte helemaal klopt en duidelijk is.

Aangifte van de loonbelasting uitgevoerd door een specialist: wel zo efficiënt

Ieder jaar moet u aangifte doen van uw loonbelasting, maar als ambitieuze ondernemer besteedt u uw tijd natuurlijk liever aan het runnen en het verbeteren van uw onderneming. Ieder uur dat u besteedt aan de administratie is niet winstgevend. Laat uw loonbelasting aangifte daarom aan ons over. Wij zorgen dat alles in orde komt en u kunt ondertussen zorgeloos ondernemen. Dat kan trouwens al helemaal als u ook gebruikmaakt van onze andere diensten, zoals:

Geef de administratie uit handen

Heeft u geen tijd om uw loonbelasting aangifte zelf uit te voeren? Laat dat dan aan ons over. Wij kunnen zelfs alle administratieve taken van u overnemen. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op via 035 – 698 19 74 of stuur een e-mail naar info@wicogroep.nl. Op ons kantoor in Eemnes voeren wij graag een vrijblijvend informatiegesprek met u.