Deponeren KvK

  • ✓ Voor zzp’ers en mkb’ers
  • ✓ Vast bedrag per boekjaar
  • ✓ 100% Gedigitaliseerd

Stuur een e-mail +31 35 698 19 74

Home » Deponeren KvK

Documenten laten deponeren bij de KvK

Overweegt u documenten, zoals uw jaarrekening of algemene voorwaarden, te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK)? Maar weet u niet goed hoe u dit moet doen? Dan helpen de experts van Wico Groep u graag. Wij weten dat documenten deponeren bij de KVK lastig kan zijn. Want welke documenten moet u precies deponeren en moet dit online of via de post gebeuren? Wij vertellen u hier graag alles over.

Documenten deponeren bij de KvK: wij weten precies hoe en wat

Bent u verplicht uw jaarrekening te deponeren bij de KvK? Valt het aan te raden om uw algemene voorwaarden te deponeren? En moet u digitaal of analoog deponeren? Allemaal vragen die wij graag voor u beantwoorden. Wij voeren het volgende voor u uit:

  • Het controleren van uw documenten, zodat deze aan alle wettelijke eisen voldoen
  • Het opmaken van uw documenten volgens de eisen van de KvK
  • Het versturen van uw documenten volgens de eisen van de KvK

Vragen? Wij helpen u graag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Alle diensten onder één dak

Naast het deponeren van uw documenten bij de KvK, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Zo kunnen wij uw volledige salarisadministratie verzorgen. En ook voor juridisch advies en het opstellen van een bedrijfsplan schakelt u ons in. Alle administratieve ondersteuning en financiële advisering vindt u bij ons onder één dak. Dat is wel zo overzichtelijk.

Uw documenten correct afgeleverd bij de KvK

Wij zorgen ervoor dat uw documenten op de juiste manier gedeponeerd worden bij de KvK. Bent u geïnteresseerd in deze service of in een van onze andere diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 035 – 698 19 74 of een e-mail te sturen naar info@wicogroep.nl. Wij ontmoeten u graag op ons kantoor in Naarden voor een vrijblijvend informatiegesprek.