Administratiekantoor het Gooi

 

Stuur een e-mail +31 35 698 19 74

Home » Administratiekantoor het Gooi

Administratiekantoor het Gooi

De Wicogroep komt voort uit Wico Vof en BBL Consultancy, met het doel de kennis en ervaring onder één dak onder te brengen om u als klant middels  persoonlijke en deskundige begeleiding beter van dienst te kunnen zijn.

Administratiekantoor het Gooi / Wico Groep is gevestigd in Naarden maar als administratiekantoor ook bekend in Bussum, Hilversum, Weesp, Muiden, Muiderberg, Laren, Blaricum en Eemnes. Ook elders in het Gooi hebben wij tevreden klanten.

Administratiekantoor het Gooi / Wico Groep verzorgt uw volledige administratie, salarisadministratieaangiftes, stelt uw  arbeidscontracten op en begeleidt u, persoonlijk en deskundig, bij het aanvragen van hypotheken, verzekeringen en financieringen.

Specialisatie administratiekantoor het Gooi

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van een éénmanszaak, VOF en BV  en bij omzetten van eenmanszaak-VOF naar een Besloten Vennootschap.

Als startende ondernemer is het prettig om te weten dat begeleidt wordt vanaf uw idee een onderneming op te richten met betrekking tot het vestigen van de onderneming in het handelsregister KvK tot aan registratie bij de belastingdienst.

Zodoende kunt u zich richten op het ondernemen en wij uw volledige administratieve rompslomp verzorgen. Denk daarbij ook aan volledige begeleiding bij uw fiscale afwikkelingen, uw B.T.W. aangiftes, loonbelasting en -administratie, het invullen van uw SO formulieren, de nieuwe VA aangifte, het opstellen van de jaarrekening en het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting  inclusief de WIA.

Kort samen gevat; alles ondergebracht onder één dak met het grote voordeel, lage kosten voor u. De afspraken worden dan ook voor een heel boekjaar gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. Dit hele pakket verzorgen wij voor één prijs zonder bijkomende kosten.

Wij gaan de uitdaging aan, u ook ? Bel of mail ons en maak een afspraak voor de eerste stap naar financiële vrijheid.

Persoonlijk contact is ons handelsmerk , uw administratie bij ons ondergebracht betekent dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Persoonlijk contact is ons handelsmerk , uw administratie bij ons ondergebracht betekent dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Vragen? Wij helpen u graag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid