Administratie en belastingadvies

  • ✓ Voor zzp’ers en mkb’ers
  • ✓ Vast bedrag per boekjaar
  • ✓ 100% Gedigitaliseerd

Stuur een e-mail +31 35 698 19 74

Home » Administratie en belastingadvies

Alle administratie en persoonlijk belastingadvies

Kies voor de specialisten van Wico Groep voor uw complete administratie en alles omtrent belastingadvies. Wij kunnen alle boekhouding voor u verzorgen en geven u graag persoonlijk advies. Zo vindt u bij ons alle services onder één dak.

Een complete service omtrent uw administratie en belastingadvies

Wij verzorgen uw volledige administratie, salarisadministratie, belastingaangiftes, stellen uw arbeidscontracten op en begeleiden u bij het aanvragen van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Dit alles op een uiterst persoonlijke en deskundige manier. Ieder uur dat u zelf besteedt aan de administratie is niet winstgevend. Als ambitieuze ondernemer besteedt u uw tijd natuurlijk liever aan het runnen en het verbeteren van uw onderneming. Geef daarom uw volledige administratie uit handen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. U kunt rekenen op onze deskundigheid.

Vragen? Wij helpen u graag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maak gebruik van onze specialisten

We nemen graag uw administratie over en staan u daarnaast terzijde met gedegen belastingadvies. Zelf uw loonbelastingaangifte doen kan erg ingewikkeld zijn. U krijgt dan immers te maken met allerlei heffingen en kortingen die ook vaak ieder jaar veranderen. Als u dit voortaan aan ons overlaat, kunt u erop rekenen dat de aangifte helemaal klopt en duidelijk is. Wij zorgen dat alles in orde is en u kunt zich volledig richten op uw onderneming.

Neem contact met ons op

Wilt u voortaan uw complete administratie aan ons overlaten en profiteren van ons gedegen belastingadvies? Neem dan contact op door te bellen naar 035 – 698 19 74 of te e-mailen naar info@wicogroep.nl. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u op ons kantoor in Eemnes voor een gratis informatiegesprek, zonder verplichtingen.