✓Voor zzp’ers en mkb’ers
✓Vast bedrag per boekjaar
✓100% Gedigitaliseerd

Home » Administratie verwerken

Administratie verwerken

Uw administratie verwerken kan een lastige klus voor u zijn. Wico Groep kan uw hele administratie overnemen, zodat u zich als ambitieuze mkb’er of zzp’er volledig kunt richten op het leiden van uw onderneming. Wij zijn een expert op het gebied van administratie- en belastingzaken. U kunt dan ook met een gerust hart uw loonadministratie, btw-berekeningen en journaalposten aan ons overlaten. Wij garanderen u altijd een correcte en overzichtelijke verwerking en rapportage.

Administratie laten verwerken door een expert, dan kunt u zorgeloos ondernemen

Als ondernemer heeft u een drukke baan en dan schiet de administratie er wel eens bij in. Bovendien verandert de regelgeving op het gebied van arbeidsvoorwaarden en belastingaangiften regelmatig. Wij begrijpen dat u dit niet altijd kunt bijhouden en helpen u daarom graag met het verwerken van uw administratie. U kunt bij ons terecht voor:

  • Salarisadministratie
  • Btw-berekeningen
  • Journaalposten opstellen
  • Jaarrekeningen opstellen

Nooit meer zorgen om de administratie

Wij helpen u graag met het op orde brengen van uw administratie en het vervolgens zo te houden. U kunt uw volledige administratie door ons laten verwerken. Heeft u interesse of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact op door te bellen naar 035 – 698 19 74 of te e-mailen naar info@wicogroep.nl. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u op ons kantoor in Eemnes. Dan krijgt u een gratis informatiegesprek, zonder verplichtingen. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Bekijk ook eens

Arbeidsovereenkomst opstellen | Bedrijfsplan opstellen | Belastingadviseur blaricum