Bedrijfsplan opstellen

  • ✓ Voor zzp’ers en mkb’ers
  • ✓ Vast bedrag per boekjaar
  • ✓ 100% Gedigitaliseerd

Stuur een e-mail +31 35 698 19 74

Home » Bedrijfsplan opstellen

Een bedrijfsplan opstellen met hulp van een expert

Wanneer u een bedrijfsplan gaat opstellen en uitvoeren moet u met veel zaken rekening houden. Zo dient u hypotheken, verzekeringen en financieringen aan te vragen, de administratie bij te houden en natuurlijk de nodige belastingzaken te regelen. Het is fijn als u hierbij kunt rekenen op de ondersteuning van een professional, zoals Wico Groep. Bij ons kunt u terecht voor deskundige begeleiding tijdens uw bedrijfsvoering én -verandering. Wij begeleiden zowel mkb’ers als zzp’ers.

Bedrijfsplan opstellen en uitvoeren aan de hand van deskundig advies

Of u nu een startende ondernemer bent of uw bedrijf wilt vernieuwen, een bedrijfsplan opstellen en uitvoeren is een hele uitdaging. Hier kunt u wel wat hulp en ondersteuning bij gebruiken. Wij luisteren naar uw wensen en geven u deskundig advies, bijvoorbeeld over het aanvragen van hypotheken of het opstellen van arbeidsovereenkomsten. En ook voor juridisch advies kunt u bij ons terecht. Samen komen we tot een duidelijk bedrijfsplan waarmee uw onderneming klaar is voor de toekomst. Bovendien profiteert u bij ons van:

  • Alle benodigde disciplines onder één dak
  • Duidelijke afspraken, ook qua kosten
  • Lage prijzen

 

Vragen? Wij helpen u graag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek

Wilt u graag onze hulp inschakelen bij het opstellen van uw bedrijfsplan of jaarrekening? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 035 – 698 19 74 of e-mailen naar info@wicogroep.nl. Wij plannen graag een vrijblijvend en persoonlijk informatiegesprek met u op ons kantoor in Eemnes. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.